I morse så hade jag det stora nöjet att ta ut hästarna från stallet. Det var länge sen jag gjorde det men det gick bra och var som väntat härligt – hästhantering i lagom mängder är bra för själen!

Igår var 14-åringen och jag hos vår äldre granne och drack kaffe, han bjöd på sitt vanliga (och goda) tilltugg och vi hade lyxat till det genom att ta med semlor. Det var årets första semla för mig och den smakade väldigt bra. Nästan alla foton i dagens inlägg är klickbara.

På väg hem från grannen så såg vi fem rådjur ute på en åker. Jag fotade dem men bilderna blev inte bra, rådjuren och marken hade ungefär samma färg. Jag testade att göra fotot svartvitt och då tyckte jag att rådjuren blev lite tydligare.Det är mycket rådjur nu. När hustrun och jag gick med Sigge i går morse så såg vi ett liggandes på en höjd och när jag gick med Sigge i morse (en annan runda) så såg jag två stycken.Innan vi gick till grannen så spelade jag in en video till ett Instagraminlägg om att jag är i full färd med att planera sonens och min Irlandsresa i juni. Klippet bygger på att jag gärna vill ta med sonen och se en hurlingmatch när vi är i Dublin.

Äldsta sonen håller på att söka sommarjobb och idag skjutsade jag honom till en potentiell arbetsgivare, på väg dit såg vi en dubbel regnbåge.Tidigare under dagen hade jag lyssnat på det senaste avsnittet av Stil i P1 och där pratade de om söthet, typ Hello Kitty, och även om färgen rosa. Av det rosa-snacket blev jag inspirerad att ha en delvis rosa utstyrsel när jag körde sonen, och även senare under hundkursen med Sigge. Vad tycker ni – ”Pretty in pink?”

Var vänlig följ och gilla: