Jag äter lunch i soffan framför teven och när jag ätit klart kommer Sigge och lägger sig jämte och vill bli kliad på magen. Efter lite kli så brukar han somna till och då har jag lyckats ta några hyfsade bilder med mobilen. Klickbara foton.Igår behövde Sigge sin lunch-sömn för på förmiddagen blev han retad av en hare och det tyckte han var mycket frustrerande. Vi såg haren när vi gick vår promenad och när haren såg oss pep den in bakom ett hus men en minut senare så hoppade den ut och satte sig på en gårdsplan vi precis passerade. Sigge blev mycket uppspelt och ställde sig på bakbenen men då drog haren – fast inte särskilt långt för när vi gått 20 meter så såg vi den sitta på en gräsmatta.Sigge blev till sig och studsade omkring lite och haren drog – 50 meter och la sig och tryckte på en stubbåker vi var tvungna att passera för att komma hem. När vi kom dit försökte Sigge verkligen ge sig efter haren, han började skälla också, och då tog haren äntligen sin Mats ur skolan och drog iväg. Jag hade fullt sjå att hålla Sigge men det gick.Idag inleddes ett FN-rollspel på 17-åringens skola. Sonen representerar Palestina så jag misstänker att han kommer vara i hetluften en del men han är van, förra året ingick han i Ukrainas delegation. För att få eleverna i stämning så ska de klä upp sig så sonen hade mörk kostym och slips idag – himla stilig, särskilt till hans överrock. Kostymen ser lätt lila ut på fotona men i verkligheten är den mörkblå.I förmiddags åkte jag till Falkenberg för att handla underkläder, ungarna snor mina strumpor och kalsonger från torkstället så om jag inte fyller på förråden kommer jag behöva köra kommando snart. När jag ändå var i Falkenberg så svängde jag inom Kupan/Röda Korset. Jag fyndade en tweedkeps och en kort yllehalsduk till den totala kostnaden av tio (10) kronor. Det var pinsamt billigt även om de kör en rea nu…. Nedan har jag applicerat dagens fynd på min utstyrsel till Falkenberg och på en möjlig utstyrsel (en vinröd kavaj som jag tycker är svår att matcha) samt själva sakerna. Det var rätt mycket gubbvarning på mig idag men jag tycker att mina piercingar neutraliserar en hel del av gubbigheten.

Var vänlig följ och gilla: