Jag försöker att lära mig vara glad för det lilla, att saker inte behöver vara överväldigande och intensiva för att jag ska kunna uppskatta dem. En sån sak som jag tränade på idag var att titta på ”Storage wars”. storage_wars_s9e1_aJag har ju tidigare skrivit om att jag tittar på programmet, där folk köper innehållet i övergivna förråd utan att ha fått se prylarna i detalj. Mitt tittande på ”Storage wars” är cycliskt, jag ser på avsnitt när de finns tillgängliga på Youtube. Eftersom programmen är olagliga uppladdningar blir de nämligen nedstängda med jämna mellanrum. Förra veckan så hittade jag en hel säsong av ”Storage wars” som jag inte sett men jag hann bara se två johan_boots_hundtand_20160412_2avsnitt innan de stängdes ner och då kändes jag det som att jag förlorat nåt istället för att jag faktiskt fick njuta av programmet i 45 nya minuter. Idag så hittade jag två avsnitt som jag inte sett tidigare och satte mig då och tittade på dem med en positivare attityd, med en känsla att det här är en bra dag, jag hittade ju nya ”Storage wars”-avsnitt.

Det fantastiska vårvädret håller i sig, det var en underbar dag idag. Återigen så fick jag till en utstyrsel som jag känner mig riktigt nöjd med. Både i går och idag så har jag kört med boots eftersom jag vill försöka hinna få ut så mycket som möjligt av bootssäsongen, den börjar ju lida mot sitt slut för den här gången.dvd_coal_miners_daughter

I förmiddags såg jag klart ”Coal miner´s daughter”, filmen om Loretta Lynn. Jag är väldigt svag för filmer med lyckliga slut, särskilt om filmen är verklighetsbaserad, så den här filmen passade mig utmärkt.

Många av de countryartister jag lyssnar på har delvis politiska åsikter som strider helt mot mina egna. På nåt sätt kan jag ha överseende med det och bara le åt marijuanapropagandan och donald_trump_akvinnofientligheten. En artist som jag inte trodde hade åsikter som jag skulle störa mig på var dock Loretta Lynn, jag har tänkt på henne som en artist med sunda värderingar och hjärtat på rätt ställe. Hon kanske har hjärtat på rätt ställe men nån skruv har hon i varje fall lös eftersom hon offentligt gett sitt stöd för Donald Trumps presidentkampanj. Vad tänkte du på Loretta?

När jag klev av bussen i Getinge i eftermiddags så stod den här skönheten parkerad en bit från min skitbil.cadillac_bonneville Jag tog några kort och sen kom ägaren så då pratade jag lite med honom. Bilen är en Cadillac Bonneville årsmodell 1964. Det visade sig också att både bil och ägare är grannar med oss så vi lär se mycket av dem i sommar. Familjen kanske kan tigga till sig en åktur, jag hoppas i så fall på en solig dag eftersom jag vill åka nercabbat.

Var vänlig följ och gilla: