Idag hade jag en tid hos min kontaktperson på psykiatrin och innan jag åkte så var det lite kläddiskussioner här hemma. Jag planerade dagens utstyrsel utifrån slipsen och tog fram två alternativ som jag, hustrun och 16-åringen hade olika åsikter om. Hustrun och sonen föredrog den mer stillsamma kavajen medan jag föredrog den med mer färg i. Jag lyssnade inte på de andra utan tog den färgglada – jag börjar inse att när det gäller färg i mina kläder så tycker jag att mer alltid är bättre än mindre. Klickbara bilder.När jag kom hem från mötet så fotade jag de olika utstyrslarna (fotona ovan) och la ut på Reddit och bad folk säga vilken utstyrsel passade bäst till den slipsen. Inledningsvis ledde hustruns och sonens alternativ men mitt gick om efter ett par timmar.

 

Igår åkte jag och sagde son till Falkenberg för att köpa skor till honom inför Paris-resan. När vi klarat av skoköpet så svängde vi inom Kupan för att se om de hade nåt intressant där. Det hade de. Sonen köpte en röd skjorta och jag en väst. Min väst, splittrans ny, var i en ull/polyester-blandning (100% ull hade varit bättre) och eftersom den var väldigt snygg och passade så fick den följa med hem. Jag har fotat mig i västen med olika utstyrslar, jag tycker sånt är barnsligt roligt.

När jag kom in i köket i går eftermiddag så satt äldsta sonen där och tog jungfrutuggan på en ny macka han skapat – med jordnötssmör, jordnötter och blåbär. Han säger att den är god men jag är lite skeptisk. Idag var planen att springa ett lite längre pass men jag var helt slut efter morgonens besök på psykiatrin så det blev en kortare runda. Jag förväntade mig ett tungt pass men det blev motsatsen. Förmodligen för att jag sprang på eftermiddagen, jag är alltid snabbare och starkare när jag springer efter lunch men det är mer praktiskt för mig att träna innan så oftast gör jag det.

 

Apropå besöket på psykiatrin så måste jag berömma den röda golf som parkerat mellan min bil och den svarta. Den luckan var inte stor men de lyckades ändå klämma in sig där. Jag vet att det rör sig om en fickparkering eftersom den svarta bilen stod där när jag kom och var kvar när jag åkte.

 

Till sist en spindel och några kvigor i motljus och en morot. Klickbara bilder.

Var vänlig följ och gilla: