Imorgon vid 12 så flyger 16-åringen från Kastrup mot Paris – mina nerver är alltmer på spänn. Tidigare i veckan så framförde sonen önskemål om husmanskost till kvällsmat innan han reser så häromdagen lagade jag min paradrätt, raggmunk. Som vanligt blev den god!

 

Ikväll ska familjen gå ut och äta en kombinerad födelsedags- och avskedsmiddag. Hustrun fyllde år tidigare i veckan och vid födelsedagar brukar vi alltid gå ut och äta eller köpa hem mat och i år passar vi på att kombinera den måltiden med sonens resa.

 

Jag roade mig med att kolla hur vädret ska vara i Paris den kommande veckan – lite bättre än här. Faktiskt i varmaste laget, sonen får riktigt högsommarväder men han har packat shorts. Han får dock inte ha dem i skolan, de har ingen skoluniform men väl en klädkod som inte tillåter kortbrallor.

Under hundpromenaderna har jag börjat släppa hundarna på stubbåkrarna en stund, särskilt Sigge gillar att springa av sig. Han kan dock se mer än lovligt fånig ut när hans ansiktsuttryck, eller öron, fryses i ögonblicket av kameran.Under hundpromenaderna har jag också sett att flygande insekter är som tokiga i en sorts gul blomma som växer längs med vägarna. Det är verkligen tjockt med småkryp på dem.

Var vänlig följ och gilla: