Jag ser mycket harar just nu, de far över gräsmattorna här och jag stöter på dem nästan varje gång jag går med Betty. När jag satt vid datorn i går så satte sig en precis utanför fönstret men innan jag fumlat fram kameran så hade den hoppat in bakom några buskar. När jag gick från pannrummet i morse så satt en annan, eller samma, hare bakom en buske i trädgården.

Vi har inte bara haft harbesök, en fasantupp promenerade över gårdsplanen i går också. Han gick mot baksidan och jag trodde att han skulle äta nedfallen fågelmat men han traskade förbi den och försvann ut i en av hagarna.

En annan fågel som håller till här är de skator som bygger bo i en av fläderbuskarna, det är mycket bo och lite buske men de vet väl vad de håller på med.I måndags bloggade jag både om att en granne förmodligen skulle använda flera av våra hagar och att Pirana fått känning av fång igen. När det gäller hagarna så är det bestämt att grannen ska ha hagarna. De ska så om en av hagarna och har nu börjat köra dit gödsel inför plöjningen. Tyvärr har situationen med Pirana inte utvecklats lika bra som den gällande hagarna. Vi upplevde att hon blev bättre under veckan men i går var hon sämre igen. Hon var ännu sämre idag så vi tog hit Distriktsveterinärerna som gav henne smärtlindring intravenöst. Planen är att vår ordinarie veterinär ska komma ut och titta på henne i morgon och förhoppningsvis kan vi då lägga upp en behandlingsplan som får fånganfallet att gå tillbaka.

Coronahysterin rullar på, nu har folk visst börjat bunkra mat och toapapper. När det gäller hamstringen av toapapper så trodde jag först att det var ett Facebookskämt men av vad jag kan begripa så är toapappret faktiskt slut i många butiker…..

Till sist några blandade bilder.

Var vänlig följ och gilla: