Det är en helt annan upplevelse att vakna på morgonen när jag inte tagit min ”vid behovs”-medicin. Utan medicin vaknar jag pigg och alert men med medicin så känns allt väldigt seeegt och oskarpt. Jag var medicintrött hela dagen i går, så pass att jag inte orkade röka klart min kvällspipa utan jag la mig tidigt istället. Tyvärr hjälpte det inte att vara supertrött för benen väckte mig ändå efter några minuters sömn, myrkrypningarna var brutala så jag kunde inte somna om. Tack och lov la sig hustrun också ganska tidigt och hon masserade mina ben och det fick krypningarna att släppa och sen kunde jag somna.

Jag är väldigt aktiv på sociala medier just nu, bloggen, Reddit, Instagram och Facebook får alla min uppmärksamhet. Jag både konsumerar och lägger ut material men även när jag bara tittar på andras inlägg så brukar jag försöka vara aktiv och lämna kommentarer. Det blir mest kommentarer på Reddit, känns som om det forumet är mest kommentarsvänligt. Det är i varje fall där jag känner mig mest bekväm (näst efter bloggen). Att jag lägger ut så mycket material beror på flera orsaker – jag känner mig kreativ just nu och sociala medier är ett sätt för mig att vara kreativ på, det ger också en viss social samvaro till nån som inte är så socialt aktiv i det verkliga livet (eller IRL om vi ska prata teknikspråk) och sen tycker jag givetvis också om den positiva respons jag får – mest på Reddit.

Att omgivningarna häromkring är väldigt vackra och fotovänliga just nu bidrar också, jag tar massvis med kort varje dag och vill gärna dela dem med nån. Dagens fotoskörd blev inte fantastisk men där finns en viol, en tulpan och lite kritter.När jag hämtade 15-åringen efter träningen idag så passade jag på att svänga inom återvinningen och lämna lite förpackningar. Det var nån som ville hjälpa till……På väg hem från sonens träning så såg han och jag en sportbil som är både vassare och mer i takt med tiden än den Dodge Viper jag skrev om igår, en Tesla roadster. Sonen googlade den genast och sa att den går lös på $200 000 men han var lite osäker på om det då ingick vinterdäck eller inte……

En av mina systrar skickade en filmsnutt som visar hennes dotters första cykeltur – supergulligt! Jag vet att jag filmade en av äldsta sonens första cyklingar (den slutade med en krasch i ett dike) och jag har utan framgång letat efter den i datorn. Jag hittade dock videon nedan där grabbarna testar elstängslet (filmat i maj 2016). Sönerna är för goa!

 

Var vänlig följ och gilla: