Sen jag plockade bort äggen som hönsen så enträget men förgäves försökte kläcka fram hons_20150721_4a

så har tuppen börjat få med sig alla hönorna ut i trädgården. Jag tycker att det ger en hög trivselfaktor att ha hönsen gåendes på gräsmattan och höra tuppen gala ibland.

Träningen är en balansakt just nu. Hälsenan håller att springa på men jag känner direkt av om jag belastar den lite för mycket. johan_springer_4_aEftersom jag tycker cyklingen är så tråkig och löpningen ger mer, både psykiskt och fysiskt, vill jag höja löpdosen så snabbt som möjligt – utan att hälsenan pajar igen. Jag försöker skynda långsamt men det är svårt.

Jag har börjat fundera på om jag ska köpa det andra paret Rose & Born-byxor på Kupan. Jag skulle inte ha det som byxa utan jag skulle vilja försöka sy om det till en väst. Det hade varit kul att göra min nya kostym tredelad. Rent praktiskt skulle jag i så fall ha en befintlig väst som ”stomme” och fästa tyg från byxan på den stommen. Jag kan säkert göra det men frågan är hur snyggt det blir.

Var vänlig följ och gilla: