I morse så kom jag plötsligt på att den senaste, och sista, boken om Hicke Hiskelig Halvulk III kom ut på engelska i veckan.how_to_fight_a_dragons_fury Nu har jag beställt den på Amazon.co.uk och leveransen är beräknad till nån gång mellan den 19-29 september.

Annars så inledde jag morgonen med att titta på förra veckans avsnitt av skor_bruna_putsade_20150912_a”Engelska antikrundan” medan jag putsade skor. Jag märker att jag är ”skadad” av att ha sett en massa ”Storage wars”, tempot i ”Engelska antikrundan” känns oerhört segt.

Dagens stora händelse är att hustrun är tillbaka från Island. Jätteskönt att ha henne hemma igen, även om hon åker till England nästa helg. Då blir hon dock bara borta i tre dagar. Hon hade med sig t-tröjor till mig och åttaåringen. Jag misstänker att sexåringen också får en när han kommer hem från mormor och morfar. Sonens t-tröja var riktigt häftig. Den blir ännu roligare när man vet att morfar lärt honom att titta på ”Family guy”.t_troja_family_guy_a

Var vänlig följ och gilla: