Efter att ha studerat väderleksprognosen innan påsk så var planen att ha grillpremiär idag men när det kom till kritan så stämde vädret inte riktigt med den tidiga prognosen och jag var dessutom väldigt trött så grillningen blev inställd och ersatt av en mer spartansk måltid.

 

Under förmiddagen var jag betydligt piggare och den ägnade jag åt att fota mig i en av hagarna och att springa ett pass. Som ni ser av bilderna en bit ner så var jag ganska färgglad i grönt och rosa – det var en reaktion på vårvärmen men också på väldigt trist marknadsföring från svenska klädmärken och klädtidskrifter. De för fram svart och grått som färgglada färger lämpliga för vår och sommar. Kom igen nu!Jag har därför plåtat en del lite mer vårliga utstyrslar idag (blev inga kanonbilder men de får duga) och ska inkludera dem i ett Instagraminlägg där jag kommenterar reklamen jag sett. Det är inte så att jag tror att det kommer förändra nåt, jag bara tycker det är kul att vara tydlig med vad jag tycker, och med att jag gillar färg.Apropå färg så lyckades jag fota färgglada fåglar i eftermiddags. Jag och 15-åringen var hos vår äldre granne och fikade och tittade på fotboll (Hammarby – Kalmar) och då märkte jag att några steglitser käkade ur hans fågelautomat så jag fotade dem. Fönsterputsningen är lite eftersatt så bilderna är inte fantastiska men de är ändå oerhört mycket bättre än alla tidigare jag tagit på steglitser.

Var vänlig följ och gilla: