Idag for 17-åringen till Paris för att tillbringa sitt påsklov där. Han ska bo med en kompis från Svenska skolan (hos dennes värdfamilj) men han kommer nog tillbringa mest tid med sin flickvän som är där hela vårterminen. Jag var rätt stressad här hemma innan han kom iväg men resan verkar ha gått bra för honom. Det är verkligen ruskigt vad fort ungarna växer upp – ena stunden byter man blöja på dem och nästa så flyger de till Paris på egen hand…. Vi hade härligt vårväder i förmiddags så jag passade på att springa en sväng. Jag håller så sakteliga på att fasa in löpningen i min träning (och fasa ut träningscykeln). Jag märker dock att jag känner av arbetet med veden i baksidan på låren vilket försämras av löpningen men påverkas inte av cyklingen så helt cykelfri kommer jag inte att vara framöver.

 

Idag fick jag min första influenser-förfrågan från ett seriöst företag (dock ett för mig helt okänt företag). Jag visste direkt att det inte var nåt för mig (influenser-svängen är inte det) men jag kollade ändå upp företaget och det hade faktiskt en positiv bedömning hos Scamadviser.Igår var sotaren här och genomförde den sotning som skulle gjorts i höstas. Sotningen gick bra men den fick negativa efterverkningar på fläkten i vedpannan – den satte igen av allt sot (sotaren lyckades tydligen inte dammsuga den ren som de brukar göra) så jag fick ägna 45 minuter åt att rengöra fläkten och fläktkanalen för att kunna elda igen.

 

Femtonåringen vill köpa en dator för sina sparade pengar så i eftermiddags var vi till Halmstad och tittade på sådana. Vårvädret till ära så klädde jag mig i linne.Till sist en påskhälsning från Sigge och några blandade bilder.

Var vänlig följ och gilla: