Igår var jag inne på psykiatrin och träffade min kontaktperson där, min avsikt var att avveckla mina kontakter med psykiatrin och bli överflyttade till Getinge vårdcentral. Jag har absolut inget förtroende för läkarna på psykiatrin längre och värdet av samtalen med kontaktpersonen är marginellt – terapin jag haft tidigare gav nåt men inte de här samtalen, de är för urvattnade och allmänt hållna. Efter lite diskussion fram och tillbaka så slutade det dock med att vi siktar på att bryta kontakten efter sommaren och att jag är kvar hos psykiatrin till dess. Jag har haft med dem att göra så länge nu så en sommar till gör varken till eller ifrån. Alla bilder i dagens inlägg är klickbara.

 

Till psykiatrin hade jag en lätt cowboy-inspirerad utstyrsel med stövlar och bredbrättad hatt. Jag hade också tweedkavaj, väst och manchesterbyxor.När jag kom hem efter psykiatrin så slet jag åt mig lite kläder och åkte ut till ett blommande rapsfält och tog lite bilder (jag gick inte in i fältet utan höll mig i kanten, på körspår).Idag har jag använt fotona när jag gjorde ett inlägg på Instagram där jag skrev att jag tycker att det svenska industriella herrklädeskomplexet (tillverkare, butiker och journalister/influerare – alla de som inte ser att kejsaren är naken i modevärlden) gillar tråkiga kläder och gör ointressant(a) reklam/inlägg i sociala medier. Jag räknar inte med några reaktioner/kommentarer.

 

Igår kväll så flyttade Tora till en granne. Hon kom ju nyss, Tora alltså, men hon får för mycket mat när hon går med två stora hästar så för att försöka undvika övervikt och fång så har hon fått flytta till en granne. Där går hon med Zantos, en ponny som var här för några år sen (2020-21) och höll Hia sällskap. Zantos är den ljusare på bilden nedan.De senaste två kvällarna har jag fått sällskap av igelkottar när jag suttit med kvällspipan. ”Kottarna” kommer smygandes längs med husgrunden och då passerar de under stolen där jag sitter. Igår var det faktiskt två igelkottar där samtidigt.

Innan kvällspipan igår så var jag och fotade kvigorna som går i hagen med backsipporna (stängsel uppsatt för att skydda sipporna). Jag försökte dokumentera det hela men på grund av skärpedjupet kan jag inte få både blommor och kritter tydliga. En del av bilderna blev dock hyfsade. I morse var jag också där men då för att fylla på vatten.

Var vänlig följ och gilla: