Jag skulle ha lämnat äpplen till mustning i eftermiddags, både vi och grannen har plockat menapplen_must_jackieapplen_must_20160831när jag ringde för att stämma av att mustarna var hemma så sa de att de har så mycket äpplen att musta att de inte tar emot fler nu. Jag fick inte komma med våra lådor innan söndag. Av nån anledning så fick det beskedet luften att gå ur mig. Efter det så har jag inte orkat göra nåt av det jag tänkt mig, inte ens de roliga sakerna (typ Lettlandshjälpen).johan_pipa_20160831

Min förmiddag var dock bra, jag både ”mindfullade” (som synes så klär jag upp mig för mindfulness) och tränade. Träningen består av en promenad där jag lagt in att antal avsnitt med löpning och jag håller så sakteliga på att öka mängden löpning. Efter promenaden så slog jag fyra ronder på säcken och sen var jag precis lagom trött när det var dags för lunch.

Efter att mustningen blev inställd så har jag helt tappat geisten och inte orkat göra nåt. Det enda vettiga jag fick gjort var att jag motade en ångestattack genom att gå ner och slipa på ett av mina pipämnen i en halvtimme. Det funkade bra som distraktion och det stimulerade även kreativitet och positivt tänkande.

Planen här är att familjen har en köpfri månad i september (d.v.s fri från onödiga köp utöver mat e.t.c.) så för att kunna slutföra mina pipprojekt så har jag köpt de attiraljer jag behöver till tillverkningen, munstycken, vax och brandsäkringsvätska. Det var väl inte riktigt tanken med den köpfriamånaden men jag har inte tålamod att stanna upp nu.

Jag bifogar även ett foto på ett flygfä som jag såg när jag plockade äpplen, det såg ut att vara en blandning av bi och fluga. flygfa_20160831_1flygfa_20160831_2

Var vänlig följ och gilla: