Idag har jag varit trött eftersom jag sov dåligt i natt, eller rättare sagt jag sov för lite (när jag väl somnade så sov jag bra). Sömnproblemen överraskade mig igår eftersom jag hade en jättebra avslutning på kvällen med en avslappnande pipa och djurfilmning som gjorde mig glad (rådjur och fladdermöss) men när jag kom i säng så fick jag ett kraftigt sendrag i ena foten och efter det så fick jag massiva myrkrypningar i benen. Jag lyckades inte häva krypningarna vilket resulterade i en panikångest av värsta sorten – tryck över bröstet, illamående och konstant kissnödig. I de lägena har jag inget medicinskt att ta till, Oxascand förvärrar myrkrypningarna och Alimemazin gör mig trött och utslagen i 36 timmar, så det är bara att bita ihop och försöka med de mentala övningar jag lärt mig (tycker dock att distraktion fungerar bäst).

 

Trots att jag varit trött så kom jag ut och sprang en sväng idag, blev inte så långt och det gick långsamt men jag sprang i varje fall. Innan löpningen så klädde jag upp mig lite och satte mig i trädgården med en kopp kaffe och DN. Jag var dock tvungen att flytta mig tämligen omgående eftersom en rödstjärt höll på att få spel på mig. När jag tittade mig omkring så såg jag att jag satt mig mitt för hans och frugans bohåla. Inte schysst!Nu när kvällarna är varmare så saknar jag Bettys sällskap när jag sitter ute med pipan. Sigge kan inte slappna av tillräckligt för att jag ska våga ha med honom. I går kväll hände det saker – först fanns det en bock i skogsbrynet som skällde som attan på en get/rå. Hon brydde sig inte utan betade en stund innan hon försvann. När det mörknat kom hon tillbaka och då hade hon ett kid med sig. Dagsljuset var verkligen på upphällning så fotot blev kass.

 

I förmiddags gick Sigge och jag ner till Suseån och på den rundan såg vi två rådjur, ett vid ån och ett hemmavid. Det här hemma var lite korkat för det försökte gömma sig bakom en buske. Lyckades väl inte 100-procentigt…. Till sist en bild på en sovande Sigge. Klickbar.

Var vänlig följ och gilla: