Igår var jag på nåt som jag inte varit på sen 2009 – en jobbintervju! Nej, jag är inte frisk och ska ut på arbetsmarknaden igen. Jag är friskare än jag var för fem år sen men än är steget till arbetslivet för stort för mig att ta. Jag sökte dock ”jobb” som ”Ambassadör” (läs – föreläsare) hos Hjärnkoll Halland. Hjärnkoll är en rikstäckande organisation som arbetar med att sprida information om psykisk ohälsa, främst genom föreläsningar av deras ”Ambassadörer”.

 

Intervjun gick bra men jag vet inte om jag är den typ av person de söker just nu. De ska prata med andra sökanden och jag är utlovad besked till midsommar. Vi får se hur det går men det är ju inte livsviktigt att jag får det men det hade varit kul att få tillfälle att göra nåt meningsfullt igen. Jag kan inte riktigt tycka att min nuvarande situation svämmar över av den varan.

 

Intervjun var i Kungsbacka och på vägen hem svängde jag inom Fjärås och ett snabbt besök på ”Bräckan”. Det är en vacker och speciell plats. Info om Bräckan nedan (klicka på bilden så blir den större).

Jag såg på Instagram att de skulle ha REA på Kupan i Falkenberg så jag åkte dit i förmiddags (efter en kopp kaffe i trädgården). Jag hittade inget till mig (trodde jag… ) men jag köpte en skjorta och ett par sneakers till äldsta sonen (båda var i hans storlek enligt märkningen). När jag kom hem och skulle fota skorna så tyckte jag att de såg stora ut – jag provade dem och de passade (och jag vill ha dem)!Skorna är dock populära – nu har båda pojkarna provat dem och båda gör anspråk på skorna…. Vi för tydligen göra upp ett schema. Jag blir väldigt glad när jag köper kläder som killarna gillar.

 

Jag har inte sett TV4:s program där de granskar Sverigedemokraternas ”trollfabriker”. Jag ifrågasätter inte granskningen, den visar nog tyvärr bara hur lätt regeringens ”KK” (Korrupta Kumpaner t.ex.) tar på den demokratiska debatten. Det som är verkligen fascinerande med granskningen är att se hur intensivt Jimmie sveper offerkoftan kring sig. Journalistisk granskning är en komplott!! Han är verkligen en av Trumps flitigaste lärjungar! Tyvärr tror jag inte att det som framkommit kommer att påverka nåt – regeringspartierna vill behålla makten och då får SD härja som de vill. De som röstar på SD tror jag tycker att det här är helt okej beteende, så det vardag som vanligt i Konungariket Sverige.

 

Till sist några foton från i morse.

Var vänlig följ och gilla: