Gårdagen var kall men jag tror att det varit ännu värre idag. Sommarvärmen från tidigare i veckan är som bortblåst men med det här vädret så kan jag i varje fall klä mig som jag helst vill utan att bli varm.johan_grillar_kallt

Vi grillade hamburgare i går kväll och det var riktigt kyligt att stå och passa grillen. Det var till och med så kallt att det kom ”rök” ur munnen på mig. Jag försökte fota ”röken” med mobilkameran men den ville inte fastna på bild. Det blev bara en serie bilder på mig med plutande mun.johan_plutar_1

johan_plutar_2johan_plutar_3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

esc_ukrainaSenare under kvällen så höll hustrun ungarna sällskap framför Eurovision en stund men jag gick och la mig. Jag tycker hela ESC-grejen spårat ut och blivit nån slags masshysteri. Trots det, och utan att ha lyssnat på pannrum_stadat_sotningbidragen, så kan jag ändå tycka att det var kul att Ukraina slog Ryssland.

Det har inte blivit nån träning idag. På eftermiddagen och kvällen var jag ensam med killarna eftersom hustrun jobbade och hade dansträning. På förmiddagen så sotade jag pannan inför att sotaren ska komma hit i morgon. Sotarna kan vara lite petiga så jag försökte städa pannrummet och sota pannan riktigt ordentligt inför morgondagen. Jag har också ställt fram stegar vid både pannrummet och huset (för sotning av kakelugnen).

Under eftermiddagen så drabbades jag av en akut trötthet som jag försökte motverka genom en stor skål pistageglass inmundigad framför datorn.glass_auction_hunters Pistageglassen är riktigt söt så att äta en skål med den brukar vara som att injicera socker direkt in i blodet. Just idag var jag dock inte mottaglig för dess effekter utan fick gå och lägga mig en stund för att klara resten av eftermiddagen och kvällen.

Dagens rena fotografiska inlägg blir en bild på en spindel som hängde i en tråd i stallet. Jag fick syn på den när jag var ute och kylde Piranas hovar.spindel_stall_1spindel_stall_2

Var vänlig följ och gilla: