I eftermiddags så kastades familjens planer plötsligt om (på ett bra sätt). Sjuåringen har stått som komtek reserv för att vara med på kommunens verksamhet KomTek och idag fick vi besked om att han fått plats. KomTek är ”…en teknik- och entreprenörsskola. Skolan ska väcka intresse för teknik och entreprenörskap i samhället, med fokus på barn och ungdomar.” Som jag förstått det så är det ett mer avancerat, tekniskt pyssel för barn där de får hjälp att planera och sedan bygga någon form av ”teknisk produkt”. Jag tror att det kommer att passa sonen som handsken! Omkastningen kom sig av att vi fick beskedet 15.50 och KomTek började 16.30! Hustrun tog ungarna med sig och åkte in till Halmstad, medan 7-åringen är på KomTek så simmar hon med 10-åringen.termometer_minus_5-5

Vi har haft minusgrader två dagar på raken nu. I morse var det till och med 5,5 grader kallt. Även om jag tycker att kylan de här dagarna har varit ovanligt rå så tycker jag att det är helt ok med minusgrader, då slipper vi i johan_rock_loro_piana_orangevarje fall det halländska slasket. Förutom att kylan eliminerar slasket så ger den mig också anledning att använda ett av mina favoritplagg, en ytterrock i ull och kashmir. Rocken är egentligen för fin för mig, det är en BOSS i tyg av Loro Piana men jag fyndade den på Röda Korset vårvintern 2015. Den är fantastisk att ha på sig, varm (men ändå tunn), oerhört mjuk och skitsnygg!

talgboll_stor_faglarKylan har gjort att vi inlett säsongens fågelmatning, vi hade inga frön eller nötter hemma men väl stora talgbollar och de verkade uppskattas. Det finns ju fortfarande gott om fallfrukt också så jag tycker att fåglarna inte borde behöva gå hungriga nu.

USA-valet lämnar jag därhän. Det finns inget att säga, jag bara skakar på huvudet….

Var vänlig följ och gilla: