I dag har jag fått saker och ting gjorda! Jag lämnade ungarna på dagis/skolan i morse, lämnade sen bilen på verkstaden och sprang hem (inte raka vägen), väl hemma så slog jag på säcken i fem ronder. Medan jag stretchade efter träningen såward_vs_burton_2_a tittade jag på en gammal boxningsmatch, Micky Ward mot Emanuel Burton. Gillar ni boxning och har 45 minuter över så titta på den och njut. Den finns här.

Efter boxningen så grävde jag ur ströbädden i fårhuset medan jag lyssnade på STIL i P1. I dag handlade programmet om färgen grönt, som tydligen är på väg att bli modern i gen. Det hoppas jag eftersom jag letat med ljus och lykta efter snygga gröna skjortor. Jag har till och med tittat efter nya skjortor men utan att hitta nåt jag gillade.

Jag blev klar med fårhuset, eller urgrävningen i varje fall.farhus_urgravt_a Det behöver städas och högtryckstvättas också men det får bli ett senare projekt. Efter fårhuset så var det lunch och den intog jag framför datorn tittandes på ”Modematchen i New York”. Det är en dokumentär i flera delar om en modetävling för ännu inte etablerade designers. Det sitter en massa kända namn i juryn, bl.a. Anna ”kvinnan i de svarta glasögonen” Wintour.anna_wintour_a

Efter ”Modematchen i New York” blev det lite mer boxning på YouTube innan jag gick ut och krattade löv och kastanjer så att jag sen kunde klippa gräset. Det började regna medan jag satt på gräsklipparen men jag kunde klippa större delen av gräsmattan trots det. Jag gick in undan regnet och fikade innan jag gick ut igen och askade ur pannan. Sen var det dags att springa ner till Getinge och hämta bilen och ungarna.

I dag har jag haft ett enormt driv men det är inte ens en vecka sen jag mådde riktigt dåligt. Jag tittade precis igenom blogginläggen från förra helgen. De stämmer men ändå inte. Där står att jag fick en del gjort men också att jag inte alltid mådde så bra. Det som det inte står nåt om är hopplösheten och viljan att ge upp som fanns där. Bakom det som blev gjort och bortom ångesten.

Hur som helst, i dag har jag varit som Duracellkaninen – duracellkaninen_ai gång hela tiden utan att bli trött. Eller rättare sagt, jag har blivit trött men på ett skönt sätt. Ett sätt som inte tyngt och passiviserat utan som i stället nästan gett energi att göra fler saker. Jag tror att det kan vara den här känslan som ligger bakom talesättet ”a change is as good as a rest”.

Var vänlig följ och gilla: