Idag har vi kört samma upplägg här hemma som som förra lördagen, d.v.s. hela familjen åkte in till Halmstad med två bilar för att handla.eurostop_halmstad Efter handlandet så stannade min fru kvar och jobbade medan jag åkte hem med barnen.

I förmiddags var jag så pass orolig (jag läste nåt på förmiddagen som triggade en stark oro) att jag kände mig tvungen att ta Theralen för att klara handlarresan. Handlandet gick bra men jag blev väldigt trött när vi kom tillbaka hem. Jag plockade upp det vi handlat och fick i ungarna matkottbullar_makaroner_a men sen var jag oerhört seg hela eftermiddagen. Just av den anledningen, segheten, brukar jag undvika att ta Theralen när jag ska vara ensam med barnen. Idag behövde jag dock medicin för att klara av att gå i affärer med dem. Den sista meningen kändes inte bra att skriva.

Nu har vi inga hästar på bete här längre. De två sista åkte till inridning i går. Det är lite tomt men planen är att åtminstone en av dem ska komma tillbaka (med några kompisar) och flytta in i stallet när han är inriden. Betessäsongens sista foto blev inte så bra som det kunde ha blivit, hästenhast_bete_tittar_bort_300 vred på huvudet precis när jag knäppte. Innan jag fått mobilen i ordning igen så hade han klivit ner från ”kullen”. Det är det där med att fota djur (eller barn).

Var vänlig följ och gilla: