Hustrun är bortrest igen så jag och ungarna får klara oss själva några dagar. Det är inte så att det går nån större nöd på oss men det ska bli skönt när hela familjen är samlad på fredag igen. Ett stressmoment för mig när jag är ensam med barnen är matlagningen, särskilt kvällar som i kväll och i morgon när nåt av barnen ska skjutsas in till Halmstad för aktiviteter. I morgon har jag tänkt lösa det genom att laga maten under dagen och bara värma på kvällen medan det i kväll blir ”köpemat” från Konsum i Getinge, de har mycket gott att bjuda på. Killarna får kycklingklubbor och potatissallad medan jag ska äta laxpudding.

Häromdagen skrämde jag 12-åringen när han messade och undrade vad det skulle bli till kvällsmat. Följande sms-konversation utspelade sig:
Sonen – ”Jag hänger med kompisar

Jag – ”Ok. Vi äter vid 18

Sonen – ”Ok. Blir det wok idag?

Jag – ”Nej, pölsa och pommes

Sonen – ”Visst….

Det gick 30 minuter

Sonen – ”Blir det pölsa på riktigt?

Det blev det ju förstås inte, det blev wok.

Avslutningsvis några foton på en spindel som håller till under elskåpet på magasinet. Den är äckligt stor, säkert tre centimeter lång från bakben till framben. Jag är tämligen säker på att det rör sig om en korsspindel, de vita prickarna på bakkroppen bildar ett kors och det ska tydligen vara typiskt för just korsspindlar.

Var vänlig följ och gilla: