johan_kostym_linne_rutig_1Idag fick jag äntligen min efterlängtade linnekostym! Jag var rätt spänd när jag packade upp den och skulle prova men storleksmässigt så satt den som en smäck. Det är rålängd på johan_kostym_linne_rutig_3_500byxorna så de måste läggas upp och då ska jag också smalna av benen lite men bortsett från det satt den jättebra.

Jag tycker kostymen är helt fantastisk! ”Söstra mi, kunde du inte lagt bröllopet i maj istället för i juli?”

På praktiken idag så fick jag beröm av chefen för det Exceldokument som jag lagt upp för en del av enhetens statistikinsamling. Hon har börjat använda dokumentet nu och det summerade alla siffror som det ska. klocka_wengerVäldigt skönt att allt fungerar även när nån annan använder dokumentet.

Innan praktiken så var jag på Myrorna och där köpte jag en klocka för 25 kronor. Det är en Wenger, märket är nog mest känt för att de tillverkat schweiziska arméknivar men jag köpte faktiskt klockan för läderarmbandet, helt oanvänt och från klockarmband_hirschHirsch. Jag ska sätta det på en av mina klockor som nu har konstläderarmband. Själva klockan är ett quartzur så jag kommer förmodligen inte att använda den. Nån av pojkarna kanske vill ha den så småningom.

Jag köpte också ett par manschettknappar på Myrorna, jag tyckte motivet med en arbetande myra var lite tufft.manschettknapp_myra_400

Var vänlig följ och gilla: