Sommaren 2014 så köpte jag en Panamahatt panamahatt_nara_2direkt från en tillverkare i Ecuador och leveransen drog ut på tiden. Så en dag dök det äntligen upp en avi på en försändelse att hämta på Konsum i Getinge. Jag kastade mig i bilen och körde ner men jag blev väldigt besviken när jag upptäckte att det inte var en hatt utan ”bara” ett rek.brev. I vanliga fall hade jag blivit jätteglad för brevet eftersom det var från våra vänner i Belgrad men där och då kände jag mig mest besviken.

Idag fick jag den känslan igen. I morse så kollade jag upp hur långt min linnekostym kommit us_postal_meddelande_kostym_framme_aoch enligt US Postal Service så fanns den på mitt postkontor och var klar att hämtas ut. Yes!! Jag var dock lite orolig att Posten inte skulle hinna få ut avin till mig idag. När jag kom hem efter praktiken så fanns det dock en avi i brevlådan men på den stod det attavi_kostym_linne paketet skulle finnas på Konsum i morgon. Jag tänkte att nån blandat ihop datumen och åkte ner till Konsum. Nån hade inte blandat ihop datumen. Posten hade försökt leverera paketet vid dörren men jag var inte hemma så kostymen fick åka med tillbaka till Halmstad. I morgon skickas den från Halmstad till Konsum i Getinge och då kan jag kvittera ut den där.kostym_linne_ebay_a Med tanke på att bröllopet inte är förrän i juli så spelar ju en dag hit eller dit någon roll men jag hade VÄLDIGT gärna velat prova kostymen i kväll.

En annan linnekostym som jag också skulle vilja prova är den här. Jag har spanat på den på Ebay i drygt en månad nu, det är rätt storlek men den är för dyr. Personen som lagt ut kostymen till försäljning har dock svårt att få den såld, det här är tredje gången den läggs ut. Hittills så har priset inte justerats men jag hoppas att säljaren ska sänka priset rejält, fast då kinky_friedman_affischär det kanske fler än jag som är intresserade.

I dag så bokade jag biljetter till Kinky Friedman i Halmstad nästa vecka. Ett tag så trodde jag att jag skulle missa konserten eftersom min fru är bortrest den dagen och jag kan ju inte lämna barnen ensamma. I dag så fick jag dock besked om att en kompis ställer upp som barnvakt så då bokade jag biljetten. Jag ser fram emot det även om jag säkert kommer att vara skitstressad nästa torsdag.

Trots dagens kalla och ruggiga väder så dyker det hela tiden upp nya vårtecken. De två senaste är att tulpanerna dykt upp här hemma och att vi har hästar som fäller väldigt mycket.tulpaner_20160418hasthar_stalletNär min fru kom från jobbet idag så berättade hon att hon haft ett möte med tre stycken som jag varit kollegor med på WSP. Dagens möte gällde ett kvinnligt nätverk så det hade absolut ingenting att göra med nåt som jag sysslade med på WSP, det hindrade dock inte mig från att tycka att det titta_in_pa_varmenvar jobbigt att höra om mötet. Jag kände mig utanför, avundsjuk på att hon och inte jag träffat mina kollegor. Jag kände det som att jag stod utanför i kylan och kikade in genom ett fönster på det som föregick därinne i stugvärmen.

Var vänlig följ och gilla: