I går var jag trött hela eftermiddagen och kvällen. När jag är trött har jag ett stort sockersug så jag åt mycket mer glass än den som hamnade i blogginlägget, det blev också en del godis och kakor. Efter att ha sovit nio lugna timmar i natt så är jag mycket piggare idag.

Nioåringen och jag kämpade med taggbuskar i förmiddags. Han klippte med den stora sekatören och jag med den lilla. Åtminstone tills han tappade intresset och började ägna sig åt grod- och salamanderspaning istället. Enligt uppgift så såg han en salamander, en groda och fem skräddare ochjohan_blodig_1 det kan nog stämma eftersom alla arterna förekommer hos oss. Själv kämpade jag på med taggbuskarna tills sonen kom över och kollade läget och berättade att jag blödde i ansiktet. Jag tog en johan_blodig_2selfie med mobilen och mycket riktigt så var jag blodig i ansiktet. Jag hade känt att det rispade till vid örat men förstod inte att det blödde som det gjorde. Vi avbröt röjningen och gick hemåt. På vägen så lyckades johan_sar_orasonen sätta sig på ändan i en stor vattenpöl så det var två slagna hjältar som kom hem. Vi repade oss dock snabbt, sonen när han fickbarn_blota_byxor torra kläder på sig och jag när jag såg att det bara var ett litet sår på örat som blött väldigt mycket. Sår i huvudet har ju en förmåga att blöda rejält.

Även om buskarna orsakade blodvite på mig så orsakade jag i en del skada på dem också. Vi får väl säga att det blev oavgjort i dag.taggbuskar_rojda

Var vänlig följ och gilla: