Efter en veckas bloggande i Hallandsposten är jag tillbaka i min egen blogg igen. Det är skönt. Man kan tycka att det inte ska vara nån skillnad på bloggar, ”blogg som blogg”. Det har känts annorlunda. Jag är tryggare här. Förra veckan satte jag onödigt mycket press på mig. Det kändes som om jag fått en möjlighet att nå betydligt fler människor än jag gör här. Få ut information om psykisk sjukdom och utmana fördomar. Det gjorde att jag stressade upp mig.

Innan förra veckan så tänkte jag ibland att det skulle vara roligt om riktigt många läste min blogg. Nu är jag mer tveksam. Hur stressad skulle jag vara då? Därmed inte sagt att jag inte vill att kunskap om bloggen sprids. Tvetydigt?

I lördags var sjuåringen och jag på bio. Det började inte så bra. Jag höll på att tappa bort honom på Stadsbiblioteket när vi var in där och lämnade tillbaka några böcker. Efter det var han som en igel på mig tills vi satte oss ner i biofåtöljen. Vi såg ”Frost”. Det är en tecknad film om ett kungarike där det plötsligt blir ständig vinter. Det finns givetvis lite kärlek, några skurkar och en kul ”side-kick” med också. Jag tyckte snögubben Olof (side-kicken) var bäst.olof_frost_a Renen Svens löpkapacitet var också imponerande.sven_frost_a

Jag tyckte kanske inte att filmen var jättebra (varför måste de börja sjunga hela tiden?) men grabben tyckte om den. Det var huvudsaken. För mig var huvudsaken att vi gjorde nåt tillsammans. Jag tyckte det var roligare att titta på sonen än att se på filmen. Barn som ser på nåt spännande kan verkligen inte sitta still.

På kvällen åt vi hamburgare och tittade sen på melodifestivalen. Sjuåringen telefonröstade på ”Bröder”, flera gånger. Jag hörde inte nåt som jag riktigt gillade. Visst var bidragen bättre förr……..?

Igår förmiddag hade pojken en kompis här. De lekte både inne och ute. När vi var ute så tog de bl.a. in ägg från hönshuset. Min son var väldigt stolt över att visa hur man gjorde och kompisen verkade tycka att det var väldigt spännande att plocka in ägg.

På eftermiddagen kom min fru hem med fyraåringen och sen var cirkusen igång igen. Jag la mig för att vila i soffan. Då kom ungarna och skulle titta på TV. Jag vet inte varför, men när jag ligger i soffan så ska barnen inte sitta i sin fåtölj som de brukar, då ska de sitta på mig. Jag lyckades dock somna i soffan med två ungar sittandes på mig. När jag vaknade efter en stund så insåg jag att katten gjort oss sällskap och låg på mina ben. Mysigt värre!

Idag har jag tränat och ska snart försöka ta mig ut i stallet och gräva bort lite bärlager så att rörmokarna kan lägga slang och dra in nytt vatten. Jag har varit på väg att göra det i två veckor nu men idag tror jag faktiskt att det blir av.

Är det nån som missat mitt bloggande i HP så finns det här. Ni får bara scrolla ner förbi denna veckas inlägg. Den intervju med mig som publicerades i tidningen finns här.

Var vänlig följ och gilla: