Jag har varit stressad över att jag inte hunnit eller orkat börja lava den kluvna vedenved_20160325 vi har liggandes men nu tror jag att vi har en lösning på gång. I måndags så mejlade jag en förfrågan till kris_loggaKRIS (Kriminellas revansch i samhället) i Halmstad om de kunde tänka sig att göra jobbet. Jag vet att de har driver sociala företag som bl.a. tvättar bilar, flyttar möbler och säljer secondhandkläder. Jag fick dock inget svar så jag började kolla efter andra lösningar, det ledde till att jag tog kontakt med ett socialt företag i Falkenberg, En trappa upp, som eventuellt kunde hjälpa till. När vi igår fick tillbaka vår dator från IT-supporten så fanns där ett mejl från KRIS om att de visst kunde tänka sig att lava ved. De tog nästan inget betalt heller och det är ju mycket stora starka pojkar i KRIS så jag tänker att vedlavningen kommer att gå som hejsan. Det enda tråkiga är att jag blev tvungen att meddela dem i Falkenberg att det inte blev nåt jobb för deras del.

Jag var in på Manolo.se i går och hittade då två intressanta och roliga Youtubefilmer. Den ena är en faktafilm om omsulning av skor med sydd lädersula (den beskriver också till stor del hur man tillverkar den typen av skor), den andra är en ironisk betraktelse över manlig fåfänga i samband med modemässan Pitti Uomo i Florens. Man kan tycka att jag lägger mycket tid på att matcha kläder och assessorer men där ligger jag i lä.

Under förmiddagen så ägnade sig hela familjen åt utomhusarbete. Hustrun och nioåringen hjälpte klippa_buskar_barnGetinge tennisklubb att vårstäda tennisbanorna och sjuåringen och jag ägnade oss åt trädgårdsarbete. Jag släpade ris och han klippte taggbuskar.

Efter lunch var jag rejält trött och var tvungen att sova drygt en glass_temuggtimme. Jag vaknade med ett enormt glassug men en sån sak är lätt åtgärdad i det här huset. Det var en go känsla att sitta framför datorn med en stor mugg med glass och surfa runt på herrmodesajter. Godis för både kropp, öga och själ.

Min efterlängtade kostym är nu i Sverige, enligt US Postal service har den kommit till Arlanda och även skickats vidare därifrån. Jag hoppas att jag får den på måndag, fast då flyttas väl bara min otålighet från att ha gällt att få prova kostymen till att gälla själva användandet av den. Jag har tänkt att spara den till min systers bröllop och det är inte förrän i början av juli. Det blir en lång väntan.kostym_us_postal_arlanda_a

Var vänlig följ och gilla: