Det känns som att jag är nära en kollaps just nu, julhelgen har slitigt enormt på mig. Jag är fruktansvärt trött, har stark oro (inklusive orosillamående ) som stundtals övergår i ångest och som lök på laxen så gör mina myrkrypningar och benryckningar att jag inte kan somna även fast jag är supertrött när jag lägger mig. Benproblemen blir alltid värre när jag mår dåligt men eftersom jag ligger på maxdos av medicinen kan jag inte göra så mycket åt dem. Det sagt så överskred jag faktiskt maxdosen igår, la mig tidigt men kunde inte somna för benen plågade mig och när socker och lugnande medicin (Alimemazin) inte hjälpte och jag legat och vridit mig i drygt en timme tog jag en extra tablett och efter det somnade jag.

 

Jag hade kraftig oro, med ångestinslag, i förrgår kväll men då lyckades jag råda bot på den genom distraktion. Jag drog igång en hattprovning där jag fotade mig i ett gäng hattar jag sällan använder. Jag känner inte riktigt att jag passar i hattarna så genom att fota mig i dem hoppas jag upptäcka att jag faktiskt kan se bra ut i dem. Döm själva…. (hattmärket framgår på resp. foto). Flera av hattarna är lika varandra så jag ska försöka sälja ett par på Ragtime i Göteborg. Klickbara foton.

Vädret är verkligen varierande just nu, vackert, regn, varmt och snö om vartannat. Nedan kommer först sju foton tagna igår och sen två från i morse. Klickbara foton.

Var vänlig följ och gilla: