Den ihållande sommarvärmen börjar verkligen att märkas, både på gräsmattan och på humöret. Jag brukar tåla värme ganska bra men de senaste dagarnas har orken börjat tryta (det oundvikliga stresspåslaget kring artikeln i Hallandsposten hjälpte inte heller riktigt till).

Jag hade lite planer för dagen men det har inte blivit mycket av dem. Den lilla energi jag kunde uppbåda gick åt under förmiddagen då jag diskuterade med E.on.s entreprenörer som håller på att gräva ner elkablar häromkring. De ska in på vår tomt nu men nåt har rört till det för dem och de har tydligen förkastat sina tidigare grävplaner och bestämt sig för nya dragningar. Förändringarna föll inte riktigt i god jord hos oss eftersom de skulle gräva där rör till vårt kommande avlopp förmodligen ska gå, dessutom hade de tänkt göra åverkan på gårdsplanens stenläggning. Om det tycker vi inte heller. Till slut hittade vi dock en lösning som jag tror alla inblandade parter är nöjda med.

De varma dagarna leder till ljumma och fina kvällar och de senaste dagarna har jag suttit ute med pipan och njutit av kvällsfriden. I går blev det dock inget av det eftersom jag var trött och inte orkade fokusera på att slappna av. Jag satte mig visserligen och tände pipan men efter tio minuter så kände jag att jag inte det inte fungerade som tänkt så jag släckte pipan och gick in och la mig. Värmen gjorde dock att jag inte kunde somna så efter ett tag gick jag upp igen och på nåt sätt så slutade det med att jag satt framför datorn och tittade på boxning medan jag åt en massa glass.

https://www.youtube.com/watch?v=047zoLbHtnE

”Irish” Micky Ward kan verkligen slå kroppslag!

Var vänlig följ och gilla: