johan_grabrun_20160215Jag är väldigt trött ikväll så bloggandet blir lite text och mycket bilder. Jag har känt mig väldigt välklädd idag, tycker att jag fick till en tjusig gråbrun utstyrsel. Det var visserligen johan_grabrun_rock_20160215inte den jag tänkt mig för idag men ibland blir det inte som tänkt. Utanpå kläderna så hade jag min lyxiga BOSS-rock i ull och kashmir från Loro Piana, det är svårt att inte känna att man har koll på tillvaron när man glider omkring klädd så.

Fram till att jag kom till praktiken så kände jag mig verkligen som en kung men när jag satte mig med statistiken så gled kungakronan snart på sned.kungakrona_pa_sned_a Jag kämpar med att få ordning på redovisningen av statistiken. Nu tror jag dock att jag vet hur problemen ska angripas. Stressen av att ligga efter med redovisningen ska jag försöka råda bot på genom att bara syssla med statistiken den närmsta tiden, inte sitta nåt alls i receptionen.

byxor_gula_slipsEfter praktiken så var jag till Kupan och där gjorde jag tre fynd på deras tiokronorsställ, två kavajer och ett par byxor. Som framgår av bilderna så var byxorna verkligen gula. Skjortan och slipsen jag har till dem hade jag sen innan. Kavajen jag har till de gula byxorna är ocksåbyxor_gula_kavaj_2 ett av dagens tiokronorsfynd, jag ska ta in den lite i ryggen. Färg- och modellmässigt är den inte särskilt modern men jag tyckte den var tuff, dessutom var den helt i linne och det är alltid ett plus hos mig.

Den andra kavajen jag köpte var en grå bomullskavaj som är ganska modern i snittet, i varje fall med mina mått mätt.kavaj_riley_10_kr

Nu återstår bara att fundera ut vilka plagg som jag ska göra mig av med för att göra plats för de nyinköpta fynden.

Var vänlig följ och gilla: