Jag fortsätter att känna mig väldigt hängig och seg. Eftersom jag är något av en hypokondriker så letar jag diagnoser som kan stämma på mitt mående så nu är jag inne på att jag fått långtidscovid. Jag vet ju inte om jag ens haft korttidsversionen men jag var dålig för en månad sen och det var inte en vanlig förkylning och efter det har jag inte kommit på banan igen. Jag hittade en lista på symptom för långtidscovid och fem av dem stämmer på mig, två andra har jag som ”frisk”. Det finns väl ingen direkt behandling mot långtidscovid så jag är inte hjälpt av den här (eventuella) kunskapen men det skulle kunna vara en förklaring till att jag inte kommer på banan igen. Trots det här så har jag fortsatt träna, det går tungt som fan men jag kämpar på eftersom jag känner att huvudet verkligen behöver att jag hittar tillbaka till träningsrutinen. Det sliter dock att träna och jag har varit extremt trött de senaste kvällarna, lagt mig redan vid 21-snåret.

Vi ska ta ner kastanjerna som stått på gårdsplanen i över hundra år (det svartvita fotot är från 1915). De är fina men den ena är skadad (påkörd av mjölkbilen för länge sen) och vi vet inte hur många stormar till den klarar. Kastanjerna sitter ihop med en vajer så faller en drar den förmodligen med sig den andra så därför tar vi ner båda. Trädfällaren är bokad till den fjärde oktober – det kommer bli tomt när kastanjerna är borta.

Igår ringde det en kvinna angående ett foto jag lagt ut på Facebook. Bilden är från 6-dagarsloppet på Bjäre och kvinnan var dotter till löparen på bilden (74-åriga Annlill Permats). Annlill är från Dalarna och Falu-kuriren ska tydligen skriva om henne och behövde ett foto att illustrera artikeln med och dottern ville att de skulle använda mitt foto. Givetvis gick det bra. Jag googlade lite idag för att se om artikeln lagts ut ännu men jag fick inga träffar på den. Jag fick dock fram att samma foto även använts av podden Ultra-aktuellt. Kul att de också gillade bilden.Avslutningsvis – gårdagens solnedgång, min nya profilbild på Facebook och två bilder på när stor möter liten.

Var vänlig följ och gilla: