stakning_koket_1Jag har varit och fått massage idag igen. Efter fredagens omgång har min ömma vad blivit mycket bättrejohan_springer_1_a så jag hoppas att den ska bli helt bra efter dagens ”knådning”. Innan jag åkte till massagen så klämde jag in ett träningspass, säck och stakning. Orsaken till att jag gjorde det var för att det är mycket skönare att få massage om man är lite mör i kroppen och även om vaden var huvudmålet för massagen så omfattade den förutom benen även rygg och axlar. Himla skönt var det. Nu hoppas jag att jag kan få mina vader och hälsenor permanent smärtfria så att jag kan möta våren springandes på vägarna i Rävinge.

Innan jag hämtade pojkarna på fritids så var jag till återvinningsstationen.atervinning_20160203 Vi hade lyckats samla på oss riktigt mycket förpackningar. Jag var också inom Konsum och pantade en säck med PET-flaskor. För lite av mineralvatten_ingefarapantpengarna så köpte jag en ny favorit bland mineralvattnen, citron och ingefära. Jag kommer inte att köpa den regelbundet men idag lyxade jag till det lite.

Efter fritids så var det bowling för killarna. De verkar tycka att det är fortsatt roligt så de kör på den här terminen också, fast just idag var de lite avslagna. Deras entusiasm har smittat av sig och jag har blivit sugen på att bowla lite. Jag har därför frågat på bowlingen om möjligheterna att spela lite och fått beskedet att de möjligheterna är obefintliga. Det finns inga strötider att boka (Korpen har bokat upp allt) och på klubbträningarna så finns det inte rannan_bowlingplats för fler. Enda möjligheten de såg för mig att komma igång att bowla i Getinge är att komma med i ett Korplag till hösten. Det var inte riktigt det svaret jag hade förväntat mig, man kan säga att mina bowlingplaner hamnade i rännan.

Var vänlig följ och gilla: