Saker och ting går inte så bra just nu.

Jag blev tvungen att åka in till Akuten igår kväll. Armbågen och fingrarna på den gipsade armen fortsatte att svullna under kvällen. När det började “sticka” i fingrarna så ringde jag Sjukvårdsupplysningen och de tyckte jag skulle söka vård. Grannen körde in mig.

Besöket på sjukhuset gav inte mycket, förutom ett nytt besök på röntgen. De konstaterade att armbågen och fingrarna var svullna men att cirkulationen var ok även om jag hade ”stickningar” i fingrarna. Röntgenbilderna (på armbågen) visade inte på nån skada. Jag tog en taxi hem vid 01-tiden.

klatterapa_aJag var ensam med barnen idag och det gick bra. Jag kunde städa upp efter ved_leverans_2b_a”olyckor” i badrummet och fixa lunch med bara en arm. Vi var ute och lekte i vårvärmen. Vid lunchtid kom den färdigkluvna ved vi beställt inför nästa vinter. Lastbilen kom nästan ända fram till vedbacken. Veden såg fin ut och var i lagom storlek.

Under eftermiddagen jobbade jag lite på föredraget om Irland men sen så började femåringen att spy. Det är bara att torka upp och se glad ut. Jag hoppas att vi inte blir dåliga allihop, i varje fall inte samtidigt.murphys_lag_2_a

Föredraget ligger rätt pyrt till just nu. Det känns som om det blir onödigt stressigt att få ihop det. Jag räknar med att jag har båda barnen hemma åtminstone på måndag. Att bara ha tisdag förmiddag till att sätta ihop föredraget på är väldigt lite. Hellre än att stressa en massa så ställer jag nog in. Jag hittade givetvis ett par bra vinklingar idag, bl.a. Freuds påstående att irländarna är det enda folk som inte är mottagliga för psykoanalys. freud_a Jag avvaktar med ett slutgiltigt beslut till måndag.

Glömde jag att nämna att fingrarna och armbågen svullnat upp igen? Min fru har lindat min armbåge med elastisk binda, jag vet inte om det gör nån nytta men det känns i varje fall bättre.

Var vänlig följ och gilla: