Nioåringen har fått sin första mobiltelefon! mobil_huaweiDet blev en Huawei och han fick den i går men väntar fortfarande på SIM-kortet (han ska ha kontantkort till att börja med). Han var VÄLDIGT glad när han och hustrun kom hem med telefonen igår. Nu är det mycket prat om vilka appar han ska ha.

Själv har jag inte gjort så mycket idag. Jag har provrökt den rosa pipan jag visade på bloggen igår, den fungerade bra men hade en liten konstig bismak men smaken kan bättra sig efter några stopp.johan_pipa_rosaJag har också blivit klar med en pipa till,pipa_gron en grön skapelse som har en patronhylsa runt piphalsen. Hylsan kommer från en av grannarna som jagar mycket och jag var där i fredags och hämtade drygt tio stycken. Jag vet inte om pipan blev så snygg men den är i varje fall personlig. 🙂 Under eftermiddagen slog jag lite på säcken och när jag kom in från det så blev jag fruktansvärt trött (sömnig) att jag la mig och vilade och sov flera timmar.

Till sist – Jag hittade en kurs som jag tänkte föreslå att hustrun och jag går….. Av inbjudan framgår inte om Donald Trump ska föreläsa eller inte. 🙂 Jag gillar särskilt den första punkten.learn_to_train_your_wife

Var vänlig följ och gilla: