I förmiddags så fick jag gjort en massa småsaker som har en förmåga att förbli ogjorda.ved_platar Jag la på de sista plåtarna på veden,utemobler_inne bar in utemöblerna och åkte till Mattcenter och köpte färg så att jag kan stryka insidan på fårhusdörren en sista gång. Jag hann dessutom med att köra in tre kärror ved.ved_skottkarra_pannrum När jag körde in veden så fick jag en liten chock, plötsligt så tyckte jag att det låg en stor död råtta precis jämte veden. Det visade sig dock vara en bit drev som, när jag såg den i ögonvrånratta_drev_pannrum, liknande en råtta.

Efter lunch så började jag titta på en pipvideo på YouTube och på den så berättades det hur bra och enkelt det var att sälja saker på Ebay. Det inspirerade mig att äntligen lägga ut den Loro Piana-jacka som jag köpte på Röda Korset i Falkenberg ijacka_loro_piana våras. Jag betalade 90 kronor för jackan och den ligger ute för £250 nu. Vi får se hur det går.

Det var dock inte lika enkelt att lägga ut saker som det sas på videon. Jag stötte på problem på både chatt_ebay_adet brittiska och amerikanska Ebay. Efter två stressade chattar med en på Ebay i Storbritannien så lyckades jag dock till slut få ut jackan. Om jag orkar så ska jag lägga ut två par damboots senare i veckan. Det är skönt att jag äntligen kom till skott med jackan men det känns också nervöst. Jag är orolig att jag skrivit fel nånstans eller kryssat i nån ruta så att nån kan buda hem jackan och frakten för några kronor. Det är väl inte så sannolikt men det är sånt som jag kan gå och oroa mig för.

Strulet och stressen kring Ebay till trots så har det varit en bra dag och jag behövde verkligen en bra ledig dag idag. Jag har haft alldeles för många dåliga lediga dagar den senaste tiden och ledigheten på onsdag kommer att bli stressig eftersom det är många saker inplanerade och jag kommer att flänga omkring en hel del då.

Var vänlig följ och gilla: