I går kände jag mig för en gång skull som en bra och engagerad förälder. Äldsta sonen hade en pirana_profil_huvudkompis här och hon var ridsugen så jag följde med barnen ut och sadlade Pirana och gick sen med under ridturen. Det är väl egentligen inte nån stor grej men för mig var det var dels det faktum att jag var ensam hemma med barnen när de hade en kompis här och dels att jag fick ordning på Pirana och följde med under ridturen. Det var verkligen en ”win-win”-situation för alla inblandade, inklusive Pirana som fick komma ut och röra på sig.

Annars så var jag rätt trött och hängig igår, när jag vaknade så kände jag mig förkyld. choklad_mycket_200Jag försökte bekämpa förkylningen genom att vräka i mig sötsaker och det verkade lyckas för jag mådde bättre på kvällen. Tyvärr mådde inte min mage riktigt bra av det plötsliga och oväntade sockerintaget men den har lugnat sig tills idag. Jag fick nio timmars sömn i natt så jag hoppas att det också ska stärka upp immunförsvaret.

Jag har färdigställt ännu en pipa, pipa_rosajag börjar få en rejäl samling egenhändigt tillverkade pipor. pipor_egnaDe första två (längst till vänster på fotot) blev rätt fula (men är bra att röka) men sen tycker jag att jag fått till dem rätt bra. De allra senaste är lite mer ”konstnärliga, jag har inte provrökt den rosalila ännu men den vridna är i varje fall bra att röka. Eftersom jag tyckte det var skoj så filmade jag de två senast tillverkade piporna så att ni ska kunna se dem i hela deras prakt.

Till sist en kobild (på en kviga) som jag knäppte igår.kviga_20161007

Var vänlig följ och gilla: