Porten är klar

Det är svettiga dagar nu, igår hade vi temperaturer över 31 grader och det är nästan lika varmt idag. Temperaturtoppen i går sammanföll med mitt träningspass och jag funderade faktiskt lite på att ställa in men till slut gav jag mig ändå ut och sprang. Att det är så varmt när jag löptränar är ganska självförvållat från min sida eftersom jag alltid springer tidig eftermiddag, försöker komma ut vid 13.30-14 och då är det ju som varmast. Jag vill springa så dags eftersom det passar bäst i min dagsplanering och då får jag ta att det är lite varmt. Planeringen jag försöker hålla mig till ser ut som följer: promenad med Betty på morgonen, få nåt gjort här hemma på förmiddagen, springa efter lunch och sen kanske göra nån liten syssla på eftermiddagen. Mina rutiner har resulterat i löpning i stekande sol men de har därmed också gett mig Underlunds snyggaste linne- och keps-solbränna. Den syns bäst när jag spänner upp mig lite…. 🙂 I går gjorde hustrun mig sällskap på hundpromenaden och det gav morgonen en bra start vilket resulterade i att jag orkade trotsa värmen och sätta lite staket under förmiddagen. Den hagen som hästarna går i nu är helt nedbetad så vi utökade den med en liten bit med växtlighet i. Under promenaden innan staketsättningen så stötte vi på en fasanhöna med ett helt gäng med kycklingar. Ungarna var dock utspridda över hela vägen så jag fick inte med alla på en och samma bild men de var säkert tio-tolv stycken.

Snickaren är klar med porten på magasinet så nu återstår bara att måla den men det får vänta tills vi får lite svalare väder.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Nelly´s garden
En bra blogg
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
https://villblifrisk.com/porten-ar-klar/
Twitter
INSTAGRAM