Glöm inte att dricka!

Sommarvärmen hänger i och ger varmt och riktigt kvavt väder så löpningen går tungt nu men jag plågar mig igenom passen om så krävs. I går såg jag nog mer död än levande ut när jag sprang för när jag mötte bilen med sjuksköterskan som regelbundet tittar till en av grannarna så saktade hon in, vevade ner rutan och ropade ”Glöm inte att dricka!. Det var vänligt att tänka på mig men jag är ganska duktig med att dricka när jag springer i varmt väder. Häller i mig mycket vatten timmarna innan jag ger mig iväg – när jag kissar sista gången innan jag knyter skorna så ska urinen vara klar som vatten, annars har jag druckit för lite.

Jag plågar mig inte bara fysiskt utan även psykiskt nu, har hamnat i en svacka med mycket dömande tankar om att jag gör för lite här hemma – både gällande hushållssysslor och underhåll av gården. Jag använder också löpningen till att slå på mig – varför orkar jag inte ta tag i saker här hemma fast jag orkar ut och springa i värmen? Igår ägnade jag därför alldeles för mycket tid åt att gå hårt åt mig själv vilket bara resulterade i ännu mer negativa och svarta tankar.

”Vår” snickaren har tagit en paus med hallen eftersom vi fortfarande väntar på dörren som han ska sätta in och eftersom det blivit bestämt att en finsnickare ska bygga garderoberna (efter semestern). Snickaren har dock inte tagit ledigt utan han har istället börjat byta en port till magasinet. Virket i porten har varit dålig länge så det är hög tid att den åtgärdas. De gamla gångjärnen som den hängt på är dock bra så det han gör nu är att bygga en ny port på plats. Han har det tekniska kunnandet som snickare men visste inte hur man bygger gammaldags portar på plats men det hade hustrun koll på så hon instruerade honom. Byggsättet är inte komplicerat, egentligen väldigt enkelt men man ska bara komma på det.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Nelly´s garden
En bra blogg
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
https://villblifrisk.com/glom-inte-att-dricka/
Twitter
INSTAGRAM