Idag blev jag räddad av vädret, räddad från att behöva känna att jag borde få nåt gjort utomhus. Vi fick lite snö igår och idag slaskar det rejält här. Typiskt halländskt väder. Jag har minimerat mina utomhusaktiviteter idag, till och med ställt in min stund med pipan, kaffepannan och elden.

Istället för att ägna mig åt saker utomhus har jag mest slöat inne. Jag vet inte hur många avsnitt av ”Förrådsfyndarna”/”Storage hunters” som jag sett. Många fynd blev det i varje fall. För att inte känna att jag slösat bort hela dagen så plockade jag fram symaskinen en stund och la ut en väst. Den hade blivit trång både över magen och bröstet men det är nu åtgärdat. Det finns dock ingen mer sömsmån att jobba med så jag får inte bli större nu, på nån ledd.

Slasket idag passade mig egentligen utmärkt eftersom jag behövde en dag att återhämta mig från gårdagens äventyr – jag åkte till Göteborg. Resan gick bra och jag hann med både Ragtime och att luncha med en kompis. Jag tror dock att det blir sista resan till Göteborg på ett tag eftersom jag inte går nåt i secondhandbutikerna häromkring längre. Jag har ju knappt några ärenden till Halmstad längre och jag har ingen lust att åka in bara för att leta kläder. Jag har ju inte många anledningar att klä upp mig heller, annat än för att jag trivs med det, så det känns rätt onödigt att aktivt jobba på att utöka min garderob.

För några veckor sen så köpte jag ju en ny mobil, en smartphone. Jag har inte börjat använda den ordentligt ännu eftersom jag också byter teleoperatör och det tar lite tid att flytta med mitt gamla telefonnummer. Det har dock inte hindrat mig från att skaffa mig ett skal, eller heter det fodral, till telefonen. Jag hittade en firma på Ebay som kan trycka ens bilder på mobilfodralen. Jag fixade genast en bild som jag tyckte passade mig. Erin go bragh!

I ärlighetens namn så bör jag väl tillägga att det kom lite smolk i glädjebägaren när jag satte in mobilen i fodralet – öppningen för kameran satt fel! Jag lyckades dock fixa till det med en vass kniv. Det är kanske inte så snyggt men det funkar och visst är det rätt mycket min stil att ha ett delvis hemmafixat fodral?

Till sist ett foto taget innan blidvädret drog in.

Var vänlig följ och gilla: