Ropade hej innan björnen var skjuten

Det verkar som att jag ropade hej innan björnen var skjuten när det gäller min revbensskada…. Jag har lyckats vrida mig på nåt sätt så att det kändes som att det knastrade till i revbenen och efter det har smärtan blivit avsevärt mycket värre. I går eftermiddag provade jag dock att springa med hjälp av smärtstillande (har kvar tabletter sen mina två senaste frakturer – revben och överarm) och det gick även om jag var öm efteråt. Det får bli stillsamma pass de kommande veckorna och jag ska nog undvika stigarna i Haverdal, jag vill verkligen inte ha ett fall till.

I går eftermiddag så kände jag mig hyfsat pigg men framåt 18-tiden så var det som om nån drog ner en rullgardin hos mig och jag blev helt slut i huvudet. Jag lyckades hålla mig uppe så att jag kunde äta kvällsmat med familjen och hjälpa till att ta in hästarna men sen gick jag och la mig. Väl i sängen kunde jag dock inte slappna av, var spänd och kunde inte tömma huvudet på grubbel. Efter att ha legat och väntat på John Blund en timme så gick jag upp och bestämde mig för att röka en sen kvällspipa. Pipan blev en riktig lisa för själen och jag slappnade verkligen av så när den var rökt kunde jag lägga mig och somnade på direkten.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Nelly´s garden
En bra blogg
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
https://villblifrisk.com/ropade-hej-innan-bjornen-var-skjuten/
Twitter
INSTAGRAM