Mina ljusblå räddare i nöden

Hustrun jobbade hemifrån idag och då passade vi på att köra en sväng med Tora eftersom det enligt SMHI ska det blåsa rejält i helgen, dagens pass blir därför förmodligen veckans enda. När vi var ute så såg vi att vårbruket kommit igång ordentligt, en av grannarna spred gödsel. De gjorde det med en teknik där de pumpar gödseln direkt från brunnen till spridningsrampen på traktorn. Tekniken gör att markpackningen blir mindre eftersom man inte behöver köra omkring med en tung gödseltunna full med skit.

Jag kämpar på med min revbensskada, känner av den riktigt rejält om jag inte tar smärtstillande så jag käkar tabletter nu. Jag har en begränsad tillgång till OxyContin (morfinpreparat) så på förmiddagarna tar jag Naproxen och Alvedon, det hjälper inte helt men de tar udden av det onda. Inför löpningen, och till kvällen, tar jag dock de ”ljusblå räddarna i nöden” och de hjälper helt klart mer än vanliga smärtstillare.

Jag kan springa på nästan som vanligt med hjälp av OxyContin men jag var lite orolig inför löpningen igår eftersom jag då sprang med vätskebälte och jag visste inte om bältet skulle sitta så att revbenen påverkades men det gick bra. Jag är väldigt tacksam att jag har kvar OxyContin sen jag bröt armen 2014 för utan dem hade löpning förmodligen varit omöjlig och springningen betyder oerhört mycket för mig just nu.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Nelly´s garden
En bra blogg
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
https://villblifrisk.com/mina-ljusbla-raddare-noden/
Twitter
INSTAGRAM