Idag så var det dags för den andra “sittningen” för min rotfyllning av den värkande kindtanden. Idag gick johan_rotfyllning_innandet bra, gummiduken höll och tanden blev rotfylld. Bedövningen har inte släppt ännu så jag vet inte säkert att värken är borta men jag hoppas innerligt att den är det. Fast helt säker är jag inte eftersom det känns som att om mina rotfyllningar alltid strular. Nu återstår två tandläkarbesök till innan rotfyllningen är helt ur världen. Vid det första besöket så ska det göras en avgjutning för den krona som ska sitta på tanden. På det sista besöket är det tänkt att kronan ska sättas på plats.

Innan tandläkaren så var jag runt i lite butiker i centrala Halmstad. Det lokal_att_hyra_hstd_avar inte överjävligt med folk utan helt ok. Det är nog tyvärr ett tecken på att Halmstads stadskärna sakta håller på att dö, det är gott om tomma butikslokaler. Det är inte så konstigt eftersom det byggts och byggs stora köpcentra i utkanten på stan, det är snart så att affärsidkarna i centrum borde kunna söka nån sorts glesbygdsstöd.

En av butikerna som jag besökte var ol_lokalSystembolaget, det var jättelänge sen som jag var på ”Bolaget” och handlade. Nu skulle jag ha öl till jul och jag kunde snabbt konstatera att sortimentet av öl förändrats sen jag handlade sist. Sortimentet var inte dåligt tidigare men det var bättre nu, bl.a. fanns flera lokala bryggerier representerade och det ska bli spännande att testa några av dem. En öl som jag inte köpte var traditionell julöl, jag tycker att den är för söt.

Till sist en bild som på sitt sätt är lite julig. Det är vinteräpplen som hänger kvar på ett träd där pojkarna kliver på skolbussen.applen_vinter_pa_trad_2

Var vänlig följ och gilla: