Idag var planen att vi efter pojkarnas skolavslutning skulle åka och hämta gran hos några kompisar. Det gick dock inte som planerat, jag var så fruktansvärt trött (med frossa) på morgonen att jag när jag lämnat pojkarna vid skolbussen och släppt ut hästarna gick jag och la mig. Sen sov jag fem timmar så det blev ingen skolavslutning för mig.gran_2016_ute

Den planerade granhämtningen blev också inställd men inte på grund av att jag var trött utan för att våra kompisar drabbats av vinterkräksjukan. Hustrun och ungarna fixade gran ändå genom att åka till Heberg och köpa en ekologisk gran. Det finns tydligen bara fyra ställen i Sverige som säljer KRAV-märkta granar så vi har en lite exklusiv gran i år.korv_brod_surkal

När jag släpat mig upp vid 13.30 så åt jag en lunch bestående av korv med bröd och surkål (vi skulle ha grillat korv vid granhämtningen). Efter den stärkande och näringsriktiga måltiden så fotade jag pipor som jag gjort och som ska vara pris i en tävling jag har på min YouTube-kanal om piprökning. Jag har varit ganska flitig med pipmakandet den senaste månaden.pipor_pris_gaw

Var vänlig följ och gilla: