I morse så höll jag, tillsammans med en i personalen, en kort presentation på praktiken. Presentationen gällde nåt så spännande som den mappstruktur de använder för att spara dokument i datorn. Det nuvarande systemet är ganska rörigt och jag har hjälpt till med att ta fram ett lite mer strukturerat system.johan_sjalvutlosare_miss_a2 Presentationen gick bra och det verkade som om vårt förslag mottogs positivt. Jag hade väntat mig åtminstone lite protester.

Eftersom jag skulle till terapin på eftermiddagen så hade jag kostym på mig. Idag hade jag min bästa sommarkostym, en Massimo Dutti i lin. Färgen är kanske inte jättesnygg (bättre i verkligheten än på fotot) men kostymen är jätteskön och ledigt skuren. Jag testade att fota mig med hjälp av självutlösaren i mobilen men missade lite med tajmingen.

Tiden mellan praktiken och terapin ägnade jag bl.a. åt att besöka Kupan och skor_sergio_s_20150827_aEmmaus. På det senare stället så köpte jag ett par bruna skor. Jag vet att jag redan har massvis med skor men jag har inga snygga och eleganta bruna höstskor. De bruna skor jag har är nästan alla ganska grova och ”vintriga”, de här är tänkta att vara nåt att möta hösten i.

Kvalitetsmässigt är skorna inte så mycket att ”skriva hem om” men jag tycker de är snygga, även om de behöver lite putsning. Jag gillar särskilt att medaljongen på tåspetsen, den bidrog starkt till att jag köpte dem trots att de skor_sergio_s_medaljong_20150827förmodligen inte är det mest prisvärda par skor jag köpt.

Var vänlig följ och gilla: