Igår tog jag den sista tabletten Voxra/Bupropion (ska fungera stabiliserande) så den enda psykofarmaka jag äter nu är Escitalopram, den enda psykmedicin (bortsett från Anafranil som jag fick intravenöst) som jag faktiskt upplevt hjälpt mig – och jag har provat en väldig massa olika tabletter. Escitalopram har tyvärr vissa biverkningar som jag gärna vill slippa så mitt mål är att sluta med den/sänka dosen ordentligt men det är ett långtidsprojekt.

 

Igår sparkade jag igång gräsklipparen för första gången i år. Jag hade laddat batteriet innan så den startade på första försöket, var lite orolig innan. Som synes nedan gick klippningen som hejsan (förmodligen för att jag var enhetligt klädd i tweed) men efter ett tag började det regna och då var jag tvungen att avbryta. Det regnar idag så gräsklipparen får stå men i morgon ska det vara uppehåll och då tänkte jag ge mig på de kvarvarande ytorna.

Jag ägnade mig också åt lite sömnad både igår och idag, har bytt hattband på den hatt jag köpte för nån vecka sen. Hatten, en s.k. ”Gambler” är westerninspirerad men jag hoppas att den med det nya bandet ska uppfattas mer som en ”vanlig” hatt och mindre som en sorts cowboyhatt. Originalet överst.Idag har jag två fotade fåglar att bjuda på. Tyvärr är fotona av den ovanligare fågeln (en stork) av sämre kvalitet än de av den vanligare sorten (en glada).Vad det gäller storken så tror jag att hon heter Birgit. Den senaste tiden har nämligen en gps-försedd stork vid namn Birgit uppehållit sig i Getinge. Hon är tydligen ”tonåring” och har nyligen tvingats flytta hemifrån. Hon är inte könsmogen än så hon letar inte efter en partner, hon behöver få lite livserfarenhet innan hon stadgar sig och bildar familj. Jag vet inte vad gladan heter.

 

Jag har fortsatt att stanna till hos kalvarna och snacka lite med dem, tar även en del foton. Jag tittar även till kvigorna nästan varje dag men fotona därifrån blir inte lika bra som kalvarnas.

Var vänlig följ och gilla: