I dag har jag varit rejält trött efter gårdagens strapatser. Jag var inne på praktik i förmiddags men jag var kostym_gekasinte särskilt effektiv, det blev mycket surftid. Terapin var inställd i eftermiddags och med tanke på hur trött jag är så var det lika bra. Terapin brukar kännas som en mangling även när jag har en bra dag.

Efter praktiken så gjorde jag en secondhand-raid, det blev Emmaus, Myrorna, kostym_gekas_lapp_gk Kupan och Erikshjälpen. Det mest spännande jag såg var en riktigt gammal Ge-Kåskostym. Göran Karlsson drog igång Ge-Kås 1963 och den här kostymen är kanske inte från det året men jag tror att den i varje fall är från 60-talet. Då kunde man väva ylletyger så att de kändes som äkta plast.kostym_gekas_lapp_ylle

johan_suddig_20160421När jag kom hem så tog jag några bilder på mig själv eftersom jag var mäkta nöjd med dagens utstyrsel – brogues på fötterna, manchesterbyxor, rutig skjorta, ylleväst, tweedkavaj, en slips i lammull och en tjusig hatt på huvudet. Tyvärr var kameran inställd på manuellt fokus så alla bilderna blev suddiga. Fast det är ganska passande med tanke på hur jag känner mig idag.

En bild som dock blev bättre än väntat var den här – tagen vid brynja_manljushalv sex i morse när jag tog in Brynja från hagen så att hon skulle få äta lite extra hö i boxen.

Hästarna är annars ute dygnet runt nu, gräset har kommit så mycket att de klarar sig på det och lite stödutfodring.

Var vänlig följ och gilla: