Min fyraåring tycker väldigt mycket om att pyssla. För att säkert ha material att pyssla med brukar han plocka med sig skräp och bråte utifrån och ta med in. Idag hade han fått tag på ”en grej från en bil” på dagis och gjort om det till ett konstverk. Jag kan inte riktigt se vad det föreställer men tycker det är ganska fint. Det tar dock lite plats, skapelsen är 60 cm bred.bildel_konstverk_a

I morse hade jag ett möte på Socialförvaltningen. Det var en utvärdering av hösten/vintern och en diskussion om upplägget för framtiden. De var nöjda med mig och jag var nöjd med dem. Smärtfritt värre. Vi bestämde att jag ska vara där även två timmar på onsdagseftermiddagarna. Jag vill gärna försöka utöka praktiken och de hade saker som jag skulle kunna sysselsätta mig med.

Jag gjorde också min vanliga praktik idag. Efter att ha varit sjuk en torsdag och på ”kick-off” förra veckan så hade jag kommit lite efter. Jag ”jobbade över” lite så att jag kom ikapp igen. Det är så trist att komma dit och känna att jag ligger efter. Det är förvisso bara jag som tycker att jag ligger ”efter”, alla andra säger att det får ta den tid det tar.

Innan jul påbörjade jag en rotfyllning. Idag sattes äntligen kronan på plats. För att fira, och i den allmänna konkursen efter tandläkarräkningen, så lyxade jag till det med smörrebröd till lunch. Ett med strömming och ett med lax. Gott värre.

”Arbetsdagen” avslutades med terapi. Den var lite lindrigare än de två senaste gångerna men jag var ändå ganska mör när jag väl kom hem.

Orken och inspirationen tryter. Försöker ta nya tag i morgon.

Var vänlig följ och gilla: