Idag har jag haft en ganska splittrad dag där jag varit tvungen att fara iväg och göra småsaker flera gånger under dagen. I morse hämtade jag golfen som varit inne på service i Halmstad (inga problem, bara rutin), vid lunchtid hade 9-åringen tid hos tandläkaren så han skulle hämtas och lämnas. På eftermiddagen var han på fritids och skulle hämtas där och sen behövde det handlas också (mjölken är ständigt slut här, ungarna dricker den som kalvar). Allt det här är ju småsaker som egentligen inte är så betungande men när de hackar upp min dag i bitar så blir det jobbigt för mig.

Min strategi för att klara dagen har varit att inte ha några ”måsten” och ”borden” för den tid jag var hemma. Jag delade också upp min piptid i två pass för att få ut maximal avslappning av den. Jag rökte ett halvt stopp i förmiddags (ljuvligt att sitta i skuggan under äppelträden) och jag tänker sätta mig ute på gårdsplanen när ungarna lagt sig i kväll.

Hustrun åkte i väg på tjänsteresa idag så nu är det bara jag och pojkarna i ett par dagar. Det brukar bli lite slappare rutiner än vanligt då men nu för tiden blir det i varje fall lagad mat när jag är ensam med barnen. För några år sen hade jag inte fixat att laga mat utan det hade blivit hämtmat. I kväll ska vi äta Spansk risgryta och till den så ska vi se det sista av den andra Arn-filmen och sen kommer vi nog börja se den allra första ”Pirates of the Carribean”-filmen, ”Svarta pärlans förbannelse”. Jag tror att ungarna kommer att gilla den, det är den enda av ”Pirates of ….”-filmerna som jag sett och gillat.

Till sist ett maskrosfrö (som nästan blev skarpt).

Var vänlig följ och gilla: