När jag vaknade i morse så kunde jag konstatera att vi hade en väldig tur med vädret under de två dar det tog att fixa tak över veden. I fredags och i går var det växlande molnighet och inte alls blåsigt, idag regnade det och blåste. Under förmiddagen så var jag ute och inspekterade bygget och vi har fått till ett lagom fall på taket,takdropp_3_a vattnet rinner av fint.

Efter två arbetsamma dagar så har jag tagit det väldigt lugnt idag. Detmanschettknappar_rasta_mfl._2_a enda ”arbete” jag gjort är att jag färdigställt två par manschettknappar som ungarna och jag pärlat. Det är inte jag som ska ha knapparna men jag tror jag ska be ungarna pärla ett par likadana rastafärgade manschettknappar åt mig, jag tyckte att de blev väldigt snygga.

Jag har också lagt lite tid på att smörja in mina nya boots. De är verkligen fina, nu ska jag bara hitta rätt tillfälle att använda dem.cowboylook_a_3 Eventuellt blir det redan i morgon. Enda nackdelen med att ha boots är att jag känner mig lite osäker på om jag kan ha hatt eller inte. Jag är rädd att det ska se ut som om jag är ute efter ”cowboylooken” och det är jag verkligen inte. Det jag vill, förutom att uppleva känslan av att gå i boots, är att lyfta fram är kontrasten mellan stövlarna och en i övrigt konservativ, prydlig, klädsel med kavaj, väst och slips. Tar jag en smalbrättad hatt så minskar förmodligen risken att jag ska misstas för en cowboywannabe.hatt_smalbrattig_1_a Jag är dock väldigt förtjust i de hattar med lite bredare brätten som jag köpte på Kupan för ett tag sen.hattar_tre_a

Var vänlig följ och gilla: