kok_matbordkok_kylskap_pa_platsIdag har vi lyft matbord och stolar på plats i det nya köket. Vi har också baxat kylskåpet på plats, det gick tyvärr inte utan att det blev några märken i det nya golvet. Vi har också börjat ställa in glas och tallrikar i skåpen, det nya köket är betydligt mer lättjobbat än det gamla.

 

 

 

 

 

kok_diskmaskin_tallrikarI eftermiddags så fick jag massvis ”bra-pappa-poäng” på min interna ”Bra pappamätare”. Det är en baseball_handskar_bollmätare som oftast står på minus men ett tag i eftermiddags så rasslade pluspoängen in. Ungarna var trötta och griniga, skrek och bråkade med varandra. I stället för att få ett utbrott på dem så var jag lite konstruktiv och fick med mig dem ut. Först kastade nioåringen och jag lite baseball, vi har varsin pirana_20151213handske och en boll. Det blev faktiskt lite amerikansk idyll i trädgården en stund. Efter bollkastningen så hjälpte jag sexåringen att rida på Pirana. Vi skrittade runt i hagen en stund och det blev även några steg i trav. Sonen tyckte skumpandet vid trav var oerhört roligt!

Den som besökt min Facebooksida (https://www.facebook.com/johan.asplund.37) idag vet att jag har span (och även budgivning) på ännu en klocka.

 

favre_leuba_prince_doctors_2_beskuren

För att lindra mitt eget samvete så har jag dock kopplat det eventuella klockförvärvet till en donation till UNICEF. Jag har också, enligt nedan, gjort en Facebookutmaning av det hela. På FB går det förmodligen 13 på dussinet av såna här utmaningar men jag tänkte ändå försöka. Jag har redan fått löfte om lite pengar om jag vinner klockauktionen och varje krona som ramlar in bidrar till att lindra min konsumtionsångest.

Hjälp mig med mitt dåliga samvete!!

Hjälp mig göra mitt begär efter klockor till något lite mer än ett materiellt trånande efter mekaniskt avancerade smycken! Jag har drabbats av ett starkt habegär till klockan nedan, en Favre Leuba. Den ligger ute på Ebay och jag kan egentligen inte motivera att jag vill lägga upp 1000-1500 kr på ännu en klocka (även om den skiljer sig från mina andra klockor).

För att försöka göra nåt positivt av att jag trots allt börjat bjuda på klockan så vill jag försöka göra det hela till en insamlingsutmaning. Om jag vinner budgivningen så kommer jag att skänka lika mycket pengar till UNICEF som jag betalar för klockan. Vinner jag inte auktionen så skänker jag 500 kr. Min utmaning till ER är att ni, om jag vinner budgivningen, skänker t.ex. 5-10 kronor för varje hundralapp jag betalar för klockan. Ni väljer själv vart pengarna ska gå.

Tanken är inte att jag ska samla in pengarna utan ni gör era åtaganden som en kommentar här och så meddelar jag om jag fick klockan och i så fall till vilket pris. Ni kan också följa budgivningen på:

http://www.ebay.com/itm/Vintage-Superb-FAVRE-LEUBA-PRINCE-Winding-Mens-Doctors-Watch-H589-USED-ANTIQUE-/201482141856?hash=item2ee94580a0:g:oU8AAOSw9mFWHLzZ

Jag lägger mina bud som “Bidder” “_***3″och auktionen löper till den 20:e december.

Tycker ni att utmaningen är en bra idé så dela den gärna.

Sista bilden idag får bli en som jag tog med mobilen när jag låg inne, jag fick inte över den i iPaden då men den passar ju bra som avslutningsbild på Lucia.

trad_upplyst_hstd

Var vänlig följ och gilla: