Jag är hemma igen efter fem dagar på avdelning 19. underlund_20151212Det var med blandade känslor jag kom hem, en stor del glädje men även en del oro för hur det ska gå. Jag fick ganska snart också skuldkänslor, bl.a. för att det var uppenbart att min hustru fått slita medan jag vilat upp mig på psyk. Nåt annat jag fick skuldkänslor för var att jag så snabbt blev trött och irriterad av ungarna. Jag har tyvärr så väldigt lite motståndskraft när det gäller deras stoj klocka_technos_blaoch stök.

När jag kom hem så låg det ett litet paket från Indien och väntade på mig. Det var en klocka som jag köpte i början på november. Den har tagit lång tid på sig i posten, delvis beroende på att den första avin om att den kommit försvann, förmodligen blåste den bort en dag då stormandet fick brevlådan att lyfta på locket. Påminnelseavin försvann i varje fall inte och min fru hämtade ut klockan medan jag låg inne. Jag tycker att den är snygg, lite tuffare än mina andra klockor.

Medan jag har varit borta så har hantverkarna blivit klara med köket, nu återstår ”bara” för oss att sätta dit knopparna på luckorna, sätta i hyllplan, få kylskåp och matbord på plats och sen flytta över porslin och allt annat från det gamla köket till det nya.

kok_20151212_1

kok_20151212_2

Var vänlig följ och gilla: