Idag så har bloggen stundtals legat nere eftersom serverhotellet den ligger på utsattes för en överbelastningsattack. Det har oroat mig, inte att ni läsare inte ska komma åt bloggen utan mer att jag inte skulle imagekunna blogga. Det verkar dock ha löst sig under dagen.

Det fick bli träningscykel idag med, skavsåren ömmar fortfarande, trots Compeed. Cyklingen var trist men jag höll modet uppe genom att lyssna på ett avsnitt av “Stil i P1”.

Idag så har jag använt kavajen jag köpte i går. Den är lite modernare än vad de flesta av mina andra kavajer är eftersom den har breda, ganska höga slag, lite markerad midja och en rullad knäppning där den tredje knappen sitter.

image

Det verkar vara saker som tilltalar de som är lite mer modemedvetna (oftast också yngre) än mig.

På min dagliga promenad i eftermiddags så var jag till Emmaus och jag gick inte tomhänt därifrån. Det blev en julklappsfilm till barnen, tre stycken byxgalgar och en slips. Orsaken till att jag köpte slipsen var dels den lite ovanliga imagefärgkombinationer (rött och lila) och dels för att det var en Zegna. Det är ett av de märken jag är extra svag för. Två andra är Corneliani och Paul Smith.

Det största fyndet jag gjorde på Emmaus köpte jag dock inte. De sålde ett par rosa cowboyboots (Sancho) i mycket bra skick för 100 kr. Jag sms:adde en bild på stövlarna till hustrun, en syster och två kvinnliga bekanta men ingen nappade på bootsen. Min syster la ut mitt sms på Facebook och därifrån lyckades jag på något sätt spara ner ett foto av bootsen på iPaden.image

 

Hade stövlarna passat mig så hade jag köpt dem direkt. Rosa boots, hur coolt hade inte det varit?

När jag kom tillbaka så upprepade sig proceduren från igår, d.v.s. att jag inte fick fota slipsen inne på avdelningen. Det hjälpte inte att den inte satt runt halsen på mig. Det råder tydligen totalt och absolut fotoförbud på avdelningen. Jag fick inte ens lägga galgarna, filmen och slipsen på ett bord och fota dem inne på avdelningen. Jag var tvungen att gå ut från avdelningen och göra det. Eftersom jag ville ha bilden till bloggen så gick jag ut.

Det här fotoförbudet innebär ju att de bilder jag tagit på mig och mitt krypin på rummet är otillåtna. Jag inbillade mig att det var ok att ta den typen av bilder men ALLT fotograferande är förbjudet. Jag sa inte att jag redan tagit och lagt ut bilder. Om jag blir inlagd igen så får bloggen klara sig med gamla eller nedladdade bilder.

Jag har haft utskrivningssamtal med en läkare idag så i morgon efter lunch så åker jag härifrån. Det har varit bra för mig att vara här men det är nog dags att återvända hem nu.

Var vänlig följ och gilla: